creating the future

Useful kneading: masterclasses and tastings on February 22 at the RUSSIA EXPO

Useful kneading: masterclasses and tastings on February 22 at the RUSSIA EXPO
Expo News
Photo: PointImages/ iStock.com
21.02.2024

The Russian Guild of Bakers and Confectioners invites to a culinary masterclass on making kvass drink and baking bread.

The guests will be shown the dough kneading, given the recipe of healthy bread on natural sourdough starter and organic flour, told about useful additives and the best moment to add them. In the end, all participants will taste several types of bread.

The host of the masterclass will be Maxim Yedlin, vice-president of the Moscow Guild of Bakers, baker-technologist, founder of the trademark "Yedlin Bread" and "Yedlin Ceramics", author and presenter of masterclasses on sourdough bread baking, participant of many TV and radio projects devoted to bread, healthy eating and traditional Russian cuisine.

February 21, 12:00 - 13:00, VDNH, House of Russian Cuisine. Admission is free

Possibly interesting
Expo News
26.07.2024
Expo News
25.07.2024
Expo News
25.07.2024
Войти с помощью изображения лица (биометрии) можно, только если вы уже сдавали биометрию
Например, в мобильном приложении «Госуслуги Биометрия», в отделении ПАО «Банк ВТБ», на выставке в Павильоне №71
вход с помощью биометрии
Для использования изображения лица (биометрии) необходимо дать согласие, для этого вы будете перенаправлены на портал «Госуслуги»
Например, в мобильном приложении «Госуслуги Биометрия» , в отделении ПАО «Банк ВТБ», на выставке в Павильоне №71
Да, продолжить
Биометрия не найдена
Пожалуйста убедитесь, что у вас сдана биометрия, проверить можно с помощью мобильного приложения «Госуслуги Биометрия»
login to your Personal Account
Log in via social media
Or
Log in via email
Forgot your password?
Network account? Register
Пожалуйста, авторизуйтесь
Необходимо зарегистрироваться или войти в аккаунт
Назад
Recover
password
Please enter the email address you used when registering